HR consultant

Als HR Consultant van Coredaet werk je op interim- of projectbasis bij afwisselende en uitdagende projecten van onze opdrachtgevers. HR-vraagstukken omvatten het begeleiden van HR-organisaties in hun transformatie naar strategisch business partner, het (her)inrichten van HR-processen of het opzetten en leiden van internationale talentenprogramma’s om nieuwe generaties managers klaar te stomen. Ook bieden wij ondersteuning bij organisatieontwikkeling en de uitvoering hiervan via onze persoonlijke én integrale benadering. Denk aan programma’s op het gebied van leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en individuele coaching.

 

Wat breng je mee

  • 0 tot 5 jaar HR-werkervaring in nationale of internationale organisaties bij voorkeur actief in de dienstverlening, de industrie of de zorg;
  • Afgeronde universitaire master in de richting Bedrijfskunde, Human Resources of een andere gerelateerde richting;
  • Projectmanagement kent voor jou geen geheimen;
  • Je bent ambitieus én mensgericht en je bezit uitstekende communicatieve eigenschappen;
  • Een proactieve houding en een zelfstartend vermogen zijn bij jou vanzelfsprekende competenties;
  • Je neemt initiatief om je eigen netwerk te onderhouden én verder uit te bouwen;
  • Je hebt een vloeiende kennis van de Nederlandse en de Engelse taal.

Coredaet | We stretch you

Kies je voor Coredaet, dan kies je voor een klein (inter)nationaal werkend adviesbureau. Wij openen mensen en organisaties. Dringen door tot de essentie. Om van daaruit maximale veerkracht te ontwikkelen. Zo geven wij een duwtje in de gewenste richting en zetten we aan tot beweging. Dit doen wij transparant, met volle aandacht en samen. Dus hoe werk jij bij Coredaet? Door uniek te durven zijn. Kleur te bekennen.

 

Wat wij jou bieden

Een inspirerende en bruisende werkomgeving waar alle vrijheid voor persoonlijke ontplooiing wordt geboden. Bij deze uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden en een persoonlijk ontwikkelprogramma op maat.

Ben je nieuwsgierig? Stuur een mail met je motivatiebrief en je Curriculum Vitae naar werkenbij@coredaet.nl en we nemen contact met je op.

Wil je meer weten? Bel Whatsapp/bel/mail Ernst: +31 6 2159 5259.