Vacature HR consultant

Bij Coredaet werken mensen die houden van hun vak, van uitdagingen en impact maken én ook een beetje van elkaar. Omdat we elkaar stretchen en van elkaar leren. Omdat we kleur bekennen, uniek durven zijn en met trots onze resultaten en successen samen vieren. En jij? Zeg jij ook volmondig ‘ja’ tegen Coredaet?

 

Ja, ik zoek…

Een job als HR-consultant bij een jong, creatief en gedreven (inter-) nationaal werkend adviesbureau. Waar ik aan de slag ga met uitdagende HR-vraagstukken en dé partner in change ben voor mooie klanten als ASML, Sligro, ING, Daelzicht en Gilde Opleidingen. Ik loop warm voor het begeleiden van organisaties in hun transformatie naar strategisch business partner, het (her)inrichten van HR-processen of het opzetten van internationale talentenprogramma’s voor nieuwe generaties managers.

 

Ja, ik ben…

Die proactieve en mensgerichte professional met een aantal jaren HR-ervaring in de dienstverlening, de industrie of de zorg. Ik heb mijn universitaire opleiding succesvol afgerond en beheers natuurlijk de Engelse taal. Ik neem initiatief om mijn eigen netwerk te onderhouden én verder uit te bouwen. Ik ga op zoek naar de vraag achter de vraag en zet mijn kennis en kunde in om samen duurzame resultaten te behalen. Ik stretch mee; laat me inspireren, maak impact en word gewaardeerd.

Ja, ik kies…

Voor een inspirerende en bruisende werkomgeving waar alle vrijheid voor persoonlijke ontplooiing wordt geboden. Voor een team van jonge talenten en consultants met een schat aan ervaring en kennis.

Om samen te werken in een informele sfeer. En van goede arbeidsvoorwaarden, een vitaliteits- en mobiliteitsbudget en een persoonlijk ontwikkelprogramma, word ik ook heel blij.

 

JA, ik wil!

Bij Coredaet adviseren en begeleiden in de wereld van menskracht, om geïnspireerd en effectief sturing te geven aan complexe HR-vraagstukken. Transparant, met volle aandacht en samen.

Dan hebben wij een match en geven elkaar mogelijk binnenkort het jawoord.

Stuur een mail met je motivatiebrief en je Curriculum Vitae naar werkenbij@coredaet.nl en we nemen contact met je op.

Wil je meer weten of een ‘first date’ afspraak? Whatsapp of bel met Ernst Daemen: +31 6 2159 5259.